Izradite svoj profil
Citirano
Sve | Od 2020. | |
---|---|---|
Citati | 5408 | 3599 |
H-indeks | 39 | 30 |
i10-indeks | 96 | 75 |
Javni pristup
Prikaži sve4 članka
0 članaka
dostupno
nije dostupno
Na temelju uvjeta financiranja
Suautori
Jurislav BabicFull professor, University of Osijek, Faculty of food technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
Djurdjica AckarSveučilište u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
Antun JozinovićAssistant professor, University of Osijek, Faculty of Food Technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
Borislav MiličevićFull professorPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
Stela JokićRedoviti profesor, Prehrambeno-tehnološki fakultet OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
Krunoslav AladićPhD. Krunoslav Aladić, Assistant professor, Faculty of Food Technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
Tihomir Moslavacprofesor, Faculty of Food Technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
Igor JerkovićFaculty of Chemistry and Technology, University of SplitPotvrđena adresa e-pošte na ktf-split.hr
Dragan Kovačevićprof. dr. sc., Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilište J.J. Strossmayera u OsijekuPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
Zoran HercegFull professor on Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebPotvrđena adresa e-pošte na pbf.hr
Jasic Midhatprofesor iz podrucja nutricionizmaPotvrđena adresa e-pošte na untz.ba
Prati
Drago Šubarić
Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Osijeku
Potvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr