Izradite svoj profil
Citirano
Sve | Od 2019. | |
---|---|---|
Citati | 4493 | 3111 |
H-indeks | 38 | 30 |
i10-indeks | 90 | 72 |
Javni pristup
Prikaži sve2 članka
0 članaka
dostupno
nije dostupno
Na temelju uvjeta financiranja
Suautori
- Jurislav BabicFull professor, University of Osijek, Faculty of food technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Djurdjica AckarSveučilište u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Antun JozinovićAssistant professor, University of Osijek, Faculty of Food Technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Borislav MiličevićFull professorPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Stela JokićRedoviti profesor, Prehrambeno-tehnološki fakultet OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Mirela KopjarFaculty of Food Technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Tihomir Moslavacprofesor, Faculty of Food Technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Krunoslav AladićPhD. Krunoslav Aladić, Assistant professor, Faculty of Food Technology OsijekPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Igor JerkovićFaculty of Chemistry and Technology, University of SplitPotvrđena adresa e-pošte na ktf-split.hr
- Dragan Kovačevićprof. dr. sc., Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilište J.J. Strossmayera u OsijekuPotvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr
- Zoran HercegFull professor on Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebPotvrđena adresa e-pošte na pbf.hr
- Jasic Midhatprofesor iz podrucja nutricionizmaPotvrđena adresa e-pošte na untz.ba
Prati
Drago Šubarić
Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Osijeku
Potvrđena adresa e-pošte na ptfos.hr