Učitavanje...
Sustav trenutno ne može provesti ovu radnju. Pokušajte ponovo kasnije.
Godišnji broj citata
Dvostruki navodi
Sljedeći su članci spojeni u Znalcu.
Navodi iz obaju
članaka broje se samo za prvi članak.
Spojeni navodi
Zbroj za "Citirano" uključuje navode sljedećeg članka u Znalcu. Oni koji su označeni znakom
*
mogu biti različiti od članka u profilu.
Dodavanje suautora
Suautori
Prati
Novi članci tog autora
Novi navodi tog autora
Novi članci povezani s istraživanjem tog autora
E-adresa za obavijesti
Završeno
Moj profil
Moja knjižnica
Mjerni podaci
Upozorenja
Postavke
Prijavite se
Prijavite se
Izradite svoj profil
Citirano
Sve
Od 2019.
Citati
8
8
H-indeks
2
2
i10-indeks
0
0
0
2
1
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2
2
1
2
1
Suautori
Tülin EKER
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Potvrđena adresa e-pošte na osmaniye.edu.tr
Özge Süfer
PhD in Food Engineering, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Potvrđena adresa e-pošte na osmaniye.edu.tr
Prati
Zeliha Eraslan
Osmaniye Korkut Ata University
Potvrđena adresa e-pošte na osmaniye.edu.tr
gıda mikrobiyolojisi
meyve sebze işleme
Članci
Citirano
Suautori
Naslov
Razvrstaj
Poredaj po navodima
Poredaj po godini
Poredaj po naslovu
Citirano
Citirano
Godina
Determination of the protective effects of olive leaf extracts on microbiological and physicochemical properties of pepper paste using the image processing methods
ÖF Gamli, Z Eraslan, SB Akben
Journal of food process engineering 41 (7), e12861
, 2018
5
2018
Zeytin yaprağı ekstrakt kullanımının biber salçalarındaki kalite değişimi üzerine etkisi
Z Eraslan
Fen Bilimleri Enstitüsü
, 2017
3
2017
DRYING AND COLOR KINETICS OF SALTED OLIVE (GEMLIK CV.)
ÖF GAMLI, T EKER, Ö SÜFER, SH YILDIRIM, Z ERASLAN
Sustav trenutno ne može provesti ovu radnju. Pokušajte ponovo kasnije.
Članci 1–3
Prikaži više
Privatnost
Uvjeti
Pomoć
O Znalcu
Pomoć za pretraživanje