Iko Skoko
Iko Skoko
University of Mostar,Profesor, Faculty of Humanities and Social Sciences, sum.ba
Potvrđena adresa e-pošte na ff.sum.ba - Početna stranica
NaslovCitiranoGodina
New image of psychiatry, mass media impact and public relations
M Jakovljević, Z Tomić, B Maslov, I Skoko
Psychiatria Danubina 22 (2), 145-148, 2010
222010
Problem ovisnosti o klađenju—Sportske kladionice u Mostaru
I Skoko, D Topić Stipić, M Primorac
Obnovljeni život: časopis za filozofiju i religijske znanosti 70 (4.), 499-518, 2015
12015
The Problem of Gambling Addiction—Sports Betting Shops in Mostar
I Skoko, D Topić Stipić, M Primorac
Obnovljeni život: časopis za filozofiju i religijske znanosti 70 (4.), 499-518, 2015
2015
Kako studenti rješavaju svoje konflikte?
I Skoko
Suvremena pitanja, 99-104, 2015
2015
Students of journalism and media
I Skoko, S Odak
Hum: časopis Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru 1 (4), 332, 2008
2008
Exellence Theory in Public Relations
Z Tomić, I Skoko
Zbornik Radova, 105, 2008
2008
Public Relations: Public and Public Opinion
Z Tomić, I Skoko, Z Milas
Godišnjak Fakulteta političkih nauka 2, 211-224, 2007
2007
IVAN PAVAO II.–VELIKI KOMUNIKOLOG
I Skoko
Hum, 312-334, 2006
2006
Specifičnost Konfucijeva načina komuniciranja
I Skoko
STATUS Magazin za političku kulturu i društvena pitanja, 146-155, 2004
2004
Specifičnost Budina komuniciranja
I Skoko
STATUS Magazin za političku kulturu i društvena pitanja, 154-162, 2004
2004
Development of public relations
Z Tomić, I Skoko, N Ćorić
Gaudeamus, znanstveno stručni časopis za društvena pitanja 4 (7-8), 19-28, 2003
2003
The Image of Croats in Bosnia and Hercegovina
Z Tomić, I Skoko
Trenutak hrvatske komunikacije, 1997
1997
osnivač i nakladnik Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru Studij novinarstva za nakladnika Prof. dr. Zoran Tomić
N Ćorić, B Skoko, S Juka, I Skoko, D Kukić, I Šarac, I Musa, M Šolaja, ...
RAZMIŠLJANJE O KOMUNIKACIJI KVIRINA VASILJA
I Skoko, N Ćorić
STUDENTI NOVINARSTVA I MEDIJI
I Skoko, S Odak
Sustav trenutno ne može provesti ovu radnju. Pokušajte ponovo kasnije.
Članci 1–15