Ivica Kos
NaslovCitiranoGodina
Heavy metal bioaccumulation by wild edible saprophytic and ectomycorrhizal mushrooms
I Širić, M Humar, A Kasap, I Kos, B Mioč, F Pohleven
Environmental science and pollution research 23 (18), 18239-18252, 2016
292016
Klaonički pokazatelji i odlike trupa krčke janjadi
B Mioč, I Širić, A Kasap, M Živković, D Jurković, I Kos
Meso 15 (3), 184-191, 2013
202013
Heavy metals in edible mushroom Boletus reticulatus Schaeff. Collected from Zrin mountain, Croatia
I Širić, I Kos, D Bedeković, A Kaić, A Kasap
Periodicum biologorum 116 (3), 319-322, 2014
162014
Proizvodna svojstva tovljenika crne slavonske pasmine i križanaca s durokom
Z Luković, M Uremović, M Konjačić, Z Uremović, I Vnučec, Z Prpić, I Kos
42nd Croatian & 2nd International Symposium on Agriculture, Opatija …, 2007
132007
Microbiological hazards and potential of spontaneously fermented game meat sausages: A focus on lactic acid bacteria diversity
AZ Maksimovic, M Zunabovic-Pichler, I Kos, S Mayrhofer, N Hulak, ...
LWT 89, 418-426, 2018
82018
Heavy metal contents and bioaccumulation potential of some wild edible mushrooms
I Širić, A Kasap, I Kos, T Markota, D TOMIĆ, M Poljak
Šumarski list 140 (1-2), 29-37, 2016
72016
Fizikalno-kemijska i senzorna svojstva dalmatinskog pršuta različitih genotipova svinja
I Kos
Doktorski rad. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2011
62011
Sensory profiling of Dalmatian dry-cured ham under different temperature conditions
I Kos, R Božac, A KaiĆ, N Kelava, M Konjačić, Z JanječiĆ
Italian Journal of Animal Science 8 (sup3), 216-218, 2009
62009
Changes of physico-chemical characteristics, somatic cell count and curd quality during lactation and their relationships in Lacaune ewes
J Kuchtík, L Konečná, V Sýkora, K Šustová, M Fajman, I Kos
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 67 (2 …, 2017
52017
Lactic acid bacteria in traditional dry sausage production
AŽ Maksimović, N Hulak, M Vuko, V Kovačević, M Mrkonjić Fuka, I Kos
Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 17 (6), 575-580, 2015
42015
Sensory traits of dry sausages made from meat of domestic pig and wild boar.
I Kos, M Gredičak, BS Pulić, I Širić, MM Fuka
50th Croatian & 10th International Symposium on Agriculture, 16-20 February …, 2015
42015
Using Rapeseed Cake to Improve Fatty Acid Composition of Turkey Meat
D Bedeković, J Pintar, Z Janječić, S Mužic, I Kos
Journal of Agricultural Science and Technology 16 (6), 1279-1287, 2014
42014
Tuber decipiens, a new black Tuber species from Croatia
R Božac, I Širić, I Kos
Periodicum biologorum 114 (1), 125-128, 2012
42012
Utjecaj spola na sastav masnih kiselina dalmatinskog pršuta
I KOS, R BOŽAC, I ŠIRIĆ, B MIOČ, M HAJENIĆ
Proceedings. 47th Croatian and 7th International Symposium on Agriculture …, 2012
42012
Fenotipska obilježja kokoši Hrvatica
Z Janječić, S Mužic, HP Vlasta, I Kos, B Šimić
Stočarstvo 61 (4), 277, 2007
42007
Utjecaj kastracije na rezultate tova i odlike trupova junadi holštajn pasmine
M Konjačić, I Kos, T Jakopović, A Ivanković, I Širić, N Kelava Ugarković, ...
Stočarstvo: Časopis za unapređenje stočarstva 66 (4), 243-251, 2012
32012
Veal fatty acid composition of different breeds
N Kelava, M Konjačić, A Ivanković, J Ramljak, I Kos
Italian Journal of Animal Science 8 (sup3), 261-263, 2009
32009
Procjena korekcijskih faktora stabilizacije boje junećeg mesa
N Kelava, M Konjačić, T Jakopović, I Kos, A Ivanković, D Marenčić
Stočarstvo-časopis za unapređenje stočarstva 62 (6), 449-462, 2008
32008
Utjecaj sezone i farme na koncentraciju ureje u miijeku holsterin krava
M Kovačić, A Ivanković, Z Ivkić, P Mijić, N Kelava, J Ramljak, Z Luković, ...
Stočarstvo: Časopis za unapređenje stočarstva 60 (6), 421-426, 2006
32006
Bioakumulacija teških metala u jestivim saprofitskim gljivama
I Širić, I Kos, A Kasap, FZ Petković, V Držaić
Journal of central European agriculture 17 (3), 884, 2016
2*2016
Sustav trenutno ne može provesti ovu radnju. Pokušajte ponovo kasnije.
Članci 1–20