Gluten as a standard of wheat flour quality D Ćurić, D Karlović, D Tušak, B Petrović, J Đugum Food Technology and Biotechnology 4 (39), 353-361, 2001 | 173 | 2001 |
Identification and characterization of potential autochthonous starter cultures from a Croatian “brand” product “Slavonski kulen” I Babić, K Markov, D Kovačević, A Trontel, A Slavica, J Đugum, D Čvek, ... Meat science 88 (3), 517-524, 2011 | 95 | 2011 |
Proizvodnja pršuta u svijetu i kod nas M Krvavica, J Đugum Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 8 (6), 355-365, 2006 | 33 | 2006 |
The influence of fungal α‐amylase supplementation on amylolytic activity and baking quality of flour D Ćurić, J Ðugum, I Bauman International journal of food science & technology 37 (6), 673-680, 2002 | 22 | 2002 |
Sigurnost hrane od polja do stola J Havranek, M Tudor Kalit, R Bažok, J Đugum, D Grbeša, ... MEP, Zagreb, 339-450, 2014 | 20 | 2014 |
Dimljenje-postupci i učinci na mesne proizvode. M Krvavica, J Đugum, A Kegalj, M Vrdoljak Meso 15 (3), 2013 | 20 | 2013 |
Optimization of extrusion cooking of cornmeal as raw material for bakery products D Curic, D Novotni, I Bauman, T Kricka, J Dugum Journal of food process engineering 32 (2), 294-317, 2009 | 18 | 2009 |
Dalmatinska kaštradina [koštradina] M Krvavica, E Friganović, J Đugum, A Kegalj Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 11 (5), 285-290, 2009 | 16 | 2009 |
Some slaughter and carcass traits of the lambs of Dalmatian pramenka reared in three different fattening systems M Krvavica, M Konjacic, J Rogosic, T Saric, I Zupan, A Ganic, J Djugum | 12 | 2015 |
Sigurnost hrane u Hrvatskoj-pozadina i izazovi. N Knežević, J Đugum, J Frece Meso 15 (3), 2013 | 12 | 2013 |
Hlapljive tvari istarskog pršuta u različitim periodima zrenja M Krvavica, I Babić, I Cvitković, J Đugum, M Konjačić Meso 12, 276-282, 2010 | 11 | 2010 |
Kakvoća trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica na hrvatskom tržištu J Pleadin, N Perši, A Vulić, J Đugum Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam …, 2009 | 11 | 2009 |
Isparljivi spojevi arome creske janjetine M Krvavica, J Rogošić, I Vnučec, T Jug, J Đugum, NM Radovčić MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 18 (1), 53-63, 2016 | 10 | 2016 |
A study of chemical profiles and appearance of white crystals in Istrian dry-cured ham: effect of desalting M Krvavica, S Vidaček, M Konjačić, K Botka-Petrak, T Petrak, J Ðugum, ... Italian Journal of Animal Science 7 (3), 373-382, 2008 | 10 | 2008 |
Razgradnja lipida mišićnog i masnog tkiva tijekom zrenja pršuta M Krvavica, J Đugum MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 9 (5), 267-273, 2007 | 10 | 2007 |
Učinak odsoljavanja na neke fizikalne osobine istarskog pršuta M Krvavica, J Đugum Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 9 (1), 32-37, 2007 | 10 | 2007 |
Isparljivi sastojci arome paške janjetine M Krvavica, I Vnučec, M Bradaš, T Jug, J Đugum, N Marušić Radovčić Meso 5, 435-443, 2015 | 7 | 2015 |
Sigurnost hrane/Od polja do stola R Bažok, J Đugum, D Grbeša, M Hadžiosmanović, J Havranek, ... | 7 | 2014 |
Analysis of clenbuterol residues in pig liver using liquid chromatography electrospray ionization tandem mass spectrometry J Pleadin, I Bratoš, A Vulić, N Perši, J Ðugum Reviews in Analytical Chemistry 30 (1), 5-9, 2011 | 7 | 2011 |
The case of the pdo and pgi labels in the croatian market R Brečić, M Tomić Maksan, J Đugum International journal of multidisciplinarity in business and science 5 (7 …, 2019 | 6 | 2019 |