Prati
Jelena Đugum
Jelena Đugum
Doc.dr.sc.
Potvrđena adresa e-pošte na mps.hr - Početna stranica
Naslov
Citirano
Citirano
Godina
Gluten as a standard of wheat flour quality
D Ćurić, D Karlović, D Tušak, B Petrović, J Đugum
Food Technology and Biotechnology 4 (39), 353-361, 2001
1732001
Identification and characterization of potential autochthonous starter cultures from a Croatian “brand” product “Slavonski kulen”
I Babić, K Markov, D Kovačević, A Trontel, A Slavica, J Đugum, D Čvek, ...
Meat science 88 (3), 517-524, 2011
952011
Proizvodnja pršuta u svijetu i kod nas
M Krvavica, J Đugum
Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 8 (6), 355-365, 2006
332006
The influence of fungal α‐amylase supplementation on amylolytic activity and baking quality of flour
D Ćurić, J Ðugum, I Bauman
International journal of food science & technology 37 (6), 673-680, 2002
222002
Sigurnost hrane od polja do stola
J Havranek, M Tudor Kalit, R Bažok, J Đugum, D Grbeša, ...
MEP, Zagreb, 339-450, 2014
202014
Dimljenje-postupci i učinci na mesne proizvode.
M Krvavica, J Đugum, A Kegalj, M Vrdoljak
Meso 15 (3), 2013
202013
Optimization of extrusion cooking of cornmeal as raw material for bakery products
D Curic, D Novotni, I Bauman, T Kricka, J Dugum
Journal of food process engineering 32 (2), 294-317, 2009
182009
Dalmatinska kaštradina [koštradina]
M Krvavica, E Friganović, J Đugum, A Kegalj
Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 11 (5), 285-290, 2009
162009
Some slaughter and carcass traits of the lambs of Dalmatian pramenka reared in three different fattening systems
M Krvavica, M Konjacic, J Rogosic, T Saric, I Zupan, A Ganic, J Djugum
122015
Sigurnost hrane u Hrvatskoj-pozadina i izazovi.
N Knežević, J Đugum, J Frece
Meso 15 (3), 2013
122013
Hlapljive tvari istarskog pršuta u različitim periodima zrenja
M Krvavica, I Babić, I Cvitković, J Đugum, M Konjačić
Meso 12, 276-282, 2010
112010
Kakvoća trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica na hrvatskom tržištu
J Pleadin, N Perši, A Vulić, J Đugum
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam …, 2009
112009
Isparljivi spojevi arome creske janjetine
M Krvavica, J Rogošić, I Vnučec, T Jug, J Đugum, NM Radovčić
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 18 (1), 53-63, 2016
102016
A study of chemical profiles and appearance of white crystals in Istrian dry-cured ham: effect of desalting
M Krvavica, S Vidaček, M Konjačić, K Botka-Petrak, T Petrak, J Ðugum, ...
Italian Journal of Animal Science 7 (3), 373-382, 2008
102008
Razgradnja lipida mišićnog i masnog tkiva tijekom zrenja pršuta
M Krvavica, J Đugum
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 9 (5), 267-273, 2007
102007
Učinak odsoljavanja na neke fizikalne osobine istarskog pršuta
M Krvavica, J Đugum
Meso: prvi hrvatski časopis o mesu 9 (1), 32-37, 2007
102007
Isparljivi sastojci arome paške janjetine
M Krvavica, I Vnučec, M Bradaš, T Jug, J Đugum, N Marušić Radovčić
Meso 5, 435-443, 2015
72015
Sigurnost hrane/Od polja do stola
R Bažok, J Đugum, D Grbeša, M Hadžiosmanović, J Havranek, ...
72014
Analysis of clenbuterol residues in pig liver using liquid chromatography electrospray ionization tandem mass spectrometry
J Pleadin, I Bratoš, A Vulić, N Perši, J Ðugum
Reviews in Analytical Chemistry 30 (1), 5-9, 2011
72011
The case of the pdo and pgi labels in the croatian market
R Brečić, M Tomić Maksan, J Đugum
International journal of multidisciplinarity in business and science 5 (7 …, 2019
62019
Sustav trenutno ne može provesti ovu radnju. Pokušajte ponovo kasnije.
Članci 1–20