Prati
Milica Vilušić
Milica Vilušić
Professor Dr. Sc. Food Technology, University of Tuzla
Potvrđena adresa e-pošte na untz.ba
Naslov
Citirano
Citirano
Godina
Survey of T-2/HT-2 toxins in unprocessed cereals, food and feed coming from Croatia and Bosnia & Herzegovina
J Pleadin, V Vasilj, N Kudumija, D Petrović, M Vilušić, M Škrivanko
Food chemistry 224, 153-159, 2017
352017
The effect of extra virgin olive oil and lemon juice on rheological properties of mayonnaise
T Moslavac, A Pozderović, A Pichler, Đ Benčić, M Vilušić, I Barulek
Meso 14 (2), 157-162, 2012
52012
Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda
M Bašić, M Vilušić, E Ahmetašević
Mljekarstvo 55 (1), 51-60, 2005
42005
Sensory properties of dairy products based on fresh cheese and fruit
T Brčina, M Vilušić, M Moranjak
Technologica Acta: Scientific/professional journal of chemistry and …, 2017
32017
Antimicrobial activity of the cell free supernatants of the lactic acid bacteria isolated from fresh cow cheese produced in Tuzla region
D Husejnagić, S Hodžić, A Avdić, S Širanović, M Vilušić
Technologica Acta 9 (2), 49-55, 2016
22016
Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa
M Vilušić
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 53 (3 …, 2003
22003
Influence of production parameters on sustainability of the Enterococcus faecium in fresh cheese.
T Brčina, M Vilušić, S Hodžić, A Selimović
12019
Influence of parameters on sensory properties and consumer acceptance of probiotic fresh cheese
T Brčina, M Vilušić, A Selimović, L Bojanović
Technologica Acta: Scientific/professional journal of chemistry and …, 2019
12019
Antioxidant activity of Kombucha fermented milk drink.
T Brčina, M Vilušić, M Zahirović, D Milièević
2022
Influence of starter and sweetener on the syneresis intensity of fermented milk drink
T Brčina, M Vilušić, M Zahirović
Technologica Acta-Scientific/professional journal of chemistry and …, 2022
2022
Influence of flaxseed oil in layer's feed on production characteristics and fatty acid content of table eggs
M Bašić, M Vilušić, H Mahmutović, E Memić
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23 (2.), 133-145, 2021
2021
Einfluss von Leinsamenöl im Legehennenfutter auf die Produktionseigenschaften und den Fettsäuregehalt von Konsumeiern
M Bašić, M Vilušić, H Mahmutović, E Memić
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23 (2.), 133-145, 2021
2021
Utjecaj lanenog ulja u hrani za nesilice na proizvodne karakteristike i masnokiselinski sastav konzumnih jaja
M Bašić, M Vilušić, H Mahmutović, E Memić
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23 (2.), 133-145, 2021
2021
La influencia del aceite de linaza en el alimento para las gallinas ponedoras sobre las características de producción y la composición de los ácidos grasos de los huevos …
M Bašić, M Vilušić, H Mahmutović, E Memić
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23 (2.), 133-145, 2021
2021
Impatto dell’olio di lino nel mangime per le galline ovaiole sulle caratteristiche produttive e sulla composizione degli acidi grassi delle uova da tavola
M Bašić, M Vilušić, H Mahmutović, E Memić
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23 (2.), 133-145, 2021
2021
Influence of selected factors on acidity changes and syneresis intensity of probiotic fresh cheese during storage.
T Brčina, M Vilušić
2020
INFLUENCE OF PARAMETERS ON SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTANCE OF PROBIOTIC FRESH CHEESE ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
T Brčina, M Vilušić, A Selimović, L Bojanović
2019
TJELESNE AKTIVNOSTI ADOLESCENATA I ODRASLIH U BOSNI I HERCEGOVINI
D Brenjo, D Hajrić, K Arar, M Jašić, M Vilušić
Hrana u zdravlju i bolesti: znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i …, 2018
2018
Physical activities of adolescents and adults in Bosnia and Herzegovina.
D Brenjo, D Hajrić, K Arar, M Jašić, M Vilušić
2018
Reološka svojstva mliječnog proizvoda na bazi svježeg sira i voća
T Brčina, M Vilušić, A Selimović
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam …, 2017
2017
Sustav trenutno ne može provesti ovu radnju. Pokušajte ponovo kasnije.
Članci 1–20