Učitavanje...
Sustav trenutno ne može provesti ovu radnju. Pokušajte ponovo kasnije.
Godišnji broj citata
Dvostruki navodi
Sljedeći su članci spojeni u Znalcu.
Navodi iz obaju
članaka broje se samo za prvi članak.
Spojeni navodi
Zbroj za "Citirano" uključuje navode sljedećeg članka u Znalcu. Oni koji su označeni znakom
*
mogu biti različiti od članka u profilu.
Dodavanje suautora
Suautori
Prati
Novi članci tog autora
Novi navodi tog autora
Novi članci povezani s istraživanjem tog autora
E-adresa za obavijesti
Završeno
Moj profil
Moja knjižnica
Mjerni podaci
Upozorenja
Postavke
Prijavite se
Prijavite se
Izradite svoj profil
Citirano
Sve
Od 2018.
Citati
360
359
H-indeks
3
3
i10-indeks
3
3
0
160
80
40
120
2018
2019
2020
2021
2022
2023
1
10
49
110
142
47
Javni pristup
Prikaži sve
Prikaži sve
2 članka
0 članaka
dostupno
nije dostupno
Na temelju uvjeta financiranja
Prati
Julien Barrere
Harvard University
Potvrđena adresa e-pošte na fas.harvard.edu
Microbiology
evolutionary biology
microbial ecology
Članci
Citirano
Javni pristup
Naslov
Razvrstaj
Poredaj po navodima
Poredaj po godini
Poredaj po naslovu
Citirano
Citirano
Godina
Strength of species interactions determines biodiversity and stability in microbial communities
C Ratzke, J Barrere, J Gore
Nature ecology & evolution 4 (3), 376-383
, 2020
222
2020
Modular assembly of polysaccharide-degrading marine microbial communities
TN Enke, MS Datta, J Schwartzman, N Cermak, D Schmitz, J Barrere, ...
Current Biology 29 (9), 1528-1535. e6
, 2019
120
2019
Strength of species interactions determines biodiversity and stability in microbial communities. Nat Ecol Evol 4: 376–383
C Ratzke, J Barrere, J Gore
14
2020
Strength of species interactions determines biodiversity and stability in microbial communities. Nat Ecol Evol. 2020; 4: 376–83
C Ratzke, J Barrere, J Gore
3
Modular assembly of polysaccharide-degrading microbial communities in the ocean
TN Enke, MS Datta, J Schwartzman, N Cermak, D Schmitz, J Barrere, ...
bioRxiv, 387191
, 2018
1
2018
Sustav trenutno ne može provesti ovu radnju. Pokušajte ponovo kasnije.
Članci 1–5
Prikaži više
Pomoć
Privatnost
Uvjeti