Follow
Nikolina Gaćina
Nikolina Gaćina
dr.sc., v.pred., Veleučilište u Šibeniku, Šibenik University of Applied Sciences
Verified email at vus.hr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Tehnologija hrane
Ž Lambaša Belak, N Gaćina, T Radić
262005
Specifičnosti autohtonih hrvatskih pršuta
N Gaćina
Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku, 57-62, 2017
82017
Krajobrazno uređenje i zaštita ruralnog okoliša starokršćanske crkve Srima-Prižba kod Šibenika s posebnim osvrtom na gastronomske vrijednosti u svrhu turističke valorizacije
B Dorbić, N Gaćina, M Krnčević, Ž Krnčević, M Srpak
Zbornik radova Međimurskog veleučilišta u Čakovcu 3 (2), 23-31, 2012
82012
Influence of Encapsulation Parameters on the Retention of Polyphenols in Blackthorn Flower Extract.
N Gaćina, I Elez Garofulić, Z Zorić, S Pedisić, V Dragović-Uzelac
Processes 10 (12), 2517., 2022
52022
Alternativne sirovine prehrambenih vlakana
N Gaćina
Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku, 123-130, 2014
52014
Značaj krajobraznog oblikovanja u ekološkoj proizvodnji meda na području Srime kod Šibenika
B Dorbić, N Gaćina, M Krnčević, Ž Krnčević, M Srpak
Zbornik radova Međimurskog veleučilišta u Čakovcu 3 (2), 33-41, 2012
52012
Prehrana u turizmu I: Hrana i turizam
N Gaćina
Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 1-250, 2016
42016
Hormonalne molekule probavnog sustava i regulacija apetita
N Gaćina
Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku, 185-192, 2015
32015
Prehrana i religija: halal turizam
N Staničić, N Gaćina
Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku, 73-85, 2016
22016
Hrvatski otoci i otočni proizvodi
A Vlahov, N Gaćina
Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku 3, 95-102, 2016
22016
Alternative green wall materials: A new trend in spray drying encapsulation of polyphenols
N Gaćina
Journal of Food Science and Technology 16 (1), https://doi.org/10.17508 …, 2024
12024
Minimization of the Diet Costs on the Three-day Menu Example
K Devčić, I Beljo, N Gaćina
International Journal Vallis Aurea 3 (1), 15-24, 2017
12017
Funkcionalna hrana mediteranske prehrane
G Škugor, N Gaćina
Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku, 107 - 126, 2012
12012
Klice i mikrozelenje–novi trendovi u prehrani~ Sprouts and microgreens–new trends in nutrition
M Koloper, N Gaćina
Glasilo Future 7 (1), 48-56, 2024
2024
Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem
N Gaćina
University of Zagreb. Faculty of Food Technology and Biotechnology …, 2023
2023
THE IMPORTANCE OF DIET THERAPY IN THE TREATMENT OF PHENYLKETONURIA: A CASE REPORT
N Gaćina, J Vučak
Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku 16 (3-4), 145-152, 2022
2022
Polifenoli - prirodna prevencija i terapija COVID-19 infekcije
N Gaćina
Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije 56, 21-23, 2022
2022
Specifičnosti sportske prehrane - primjer biciklizam
N Gaćina, L Marenzi
8th International Scientific and Pofessional Conference "Physiotherapy in …, 2022
2022
Važnost dijetoterapije u liječenju fenilketonurije: prikaz slučaja
N Gaćina, J Vučak
Zbornik radova Veleučilišta u Šibeniku 16 (3-4), 145-152, 2022
2022
Prehrana u turizmu: Pića i napitci
N Gaćina
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20